Service-ul perfect pentru robotul dumneavoastra de tuns iarba

Aici puteti gasi dintr-o privire serviciile oferite pentru masinile noastre Einhell de tuns iarba robotizate. Va ajutam prin instalarea masinii de tuns robotizata in gradina dumneavoasra: printr-un Ghid de pornire rapida, videoclipuri de instalare si, in plus, un serviciu de instalare. Dupa ce ati gasit masina de tuns iarba potrivita, partenerul nostru de service vine la dumneavoastra si va instaleaza masina de tuns iarba robot direct acasa. Puteti solicita direct un serviciu de instalare prin Einhell. Aflati, de asemenea, cateva informatii despre accesoriile robotului de tuns gazon potrivite pentru Einhell FREELEXO!

Serviciu de instalare Incepeti cu masina de tuns robotizata folosind serviciul nostru de instalare

Ghid de initiere rapida

Aici veti afla cum sa va folositi robotul de tuns gazon

Serviciu de instalare

Obtineti ajutor de la un profesionist

Ati cumparat o masina robotizata de tuns iarba, dar aveti nevoie de ajutor pentru a o instala in gradina dumneavoastra? Nicio problema: utilizati serviciul de instalare si profitati de numeroasele avantaje. Faceti o programare si un tehnician va va vizita in termen de 14 zile pentru a efectua profesional montarea cablului perimetral. Tehnicianul va va ajuta, de asemenea, sa despachetati si sa asamblati dispozitivul, precum si sa configurati si sa programati masina robotizata de tuns iarba. Cu o testare a dispozitivului si instructiuni despre modul de operare a masinii de tuns iarba robotizate, veti cunoaste toate functiile si setarile de la un specialist. De asemenea, avem un serviciu de asistenta la distanta.

Nota: serviciul de instalare nu include accesorii si poate avea costuri suplimentare. Serviciu disponibil in zone limitate.

Videoclipuri de instalare DIY

Cum sa va configurati masina robotizata de tuns iarba Einhell!

Inca nu sunteti sigur cum sa puneti in functiune robotul dumneavoastra de tuns iarba? Tutorialul nostru video va trece prin configurare pas cu pas si va arata toate punctele importante: veti obtine informatii despre cum sa incepeti verificand toate componentele de produs si accesoriile de care aveti nevoie pentru instalare. Exista informatii detaliate despre modul in care puteti instala cablul corect, cu sfaturi suplimentare. In mai putin de 2 minute puteti verifica cum sa conectati masina de tuns iarba la statia de incarcare corect si suplimentar veti obtine informatii despre ceea ce trebuie sa platiti la prima tundere a robotului.

First steps by installation of the mower
Installing the wire
Connecting the charging station
First mowing

Aveti intrebari suplimentare?

Aveti intrebari despre robotii nostrii de tuns gazon sau despre serviciile pe care le oferim pentru acestia? Suntem bucurosi sa va oferim asistenta personala! Contactati-ne telefonic la numarul de serviciu afisat sau trimiteti-ne un mesaj.

+40 746 290 027

De luni pana vineri
8:00 - 16:00

 

Cerere pentru servicii de instalare

Daca doriti sa obtineti un serviciu de instalare pentru noul dumneavoastra FREELEXO, incepeti aici o cerere si introduceti toate informatiile necesare in acest formular. Dupa aceea, va vom contacta cu o estimare de costuri.

Datele utilizatorului

Va rugam sa completati toate campurile care sunt obligatorii, astfel incat sa va putem contacta la solicitarea dumneavoastra.

Date despre servicii de produse

Va rugam sa introduceti datele pentru service si masina dumneavoastra de tuns.

? Unde gasesc numarul articolului?