Inginerie ingenioasa pentru o tehnologie de ultima generatie

Precizie maxima si procese de productie de ultima generatie

Noi suntem specialistii in acumulatori!

Acumulatorii nostri Power X-Change indeplinesc cele mai stricte standarde de calitate si siguranta.

Acumulatorul pentru o unealta electrica cuprinde o serie de componente diferite. Numai atunci cand toate componentele indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate sunt asamblate intr-un pachet de acumulatori Power X-Change. Acest lucru inseamna ca nu asiguram doar o putere suficienta, ci si siguranta necesara - pentru incarcarea, transportul si utilizarea intensiva a acumulatorilor nostri.

Cea mai recentă tehnologie

Calitate dovedită

Anduranță

 

Celule, pachet de acumulatori, sistem activ de gestionare a acumulatorilor Acest lucru se reflecta in fiecare dintre componentele individuale ce alcatuiesc sistemul de acumulatori Power X-Change:

Celule

Cea mai inalta calitate - siguranta dovedita

In acumulatorii nostri Power X-Change folosim numai celule Li-ion de inalta calitate de la producatori internationali de renume. Inspectiile periodice si procesele de fabricatie automatizate asigura o calitate constant ridicata in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. Atunci cand selectam celulele pentru acumulatorii nostri, nu ne bazam doar pe o buna reputatie: fiecare celula a acumulatorului Power X-Change este supusa unui proces de testare automatizat si independent pentru a asigura 100% siguranta. In plus, colaboram cu universitati regionale si oameni de stiinta din domeniul materialelor pentru a efectua controale speciale de calitate si evaluari ale acumulatorilor nostri. Mici, usoari si puternici: de asemenea, ne imbunatatim constant expertiza in domeniul acumulatorilor prin dezvoltarea in continuare a acumulatorilor nostri.

Pachet de acumulatori

Celule selectate cu atentie - componente sofisticate

Deoarece caracteristicile exacte ale fiecarei celule in parte pot varia din cauza procesului de fabricatie, aplicam criterii de selectie stricte pentru a asigura o consistenta si o siguranta maxime. Prin urmare, fiecare celula individuala din fiecare pachet de acumulatori Power X-Change este masurata in prealabil si se potriveste perfect cu celelalte celule. Toate celelalte componente ale pachetelor noastre de acumulatori trebuie, de asemenea, sa indeplineasca cele mai inalte standarde. De la modul in care sunt dispuse componentele individuale pentru a imbunatati eficienta racirii, pana la carcasa din plastic rezistenta la socuri si la murdarie: verificarile regulate, testele practice si dezvoltarea continua fac din pachetul nostru de acumulatori unul dintre cei mai buni si mai siguri acumulatori pentru unelte de pe piata.

Sistem activ de gestionare a acumulatorului

Electronica inteligenta - Protectie eficienta a acumulatorului

Pe langa controalele si standardele stricte din timpul productiei, sistemul nostru Active Battery Management System asigura siguranta maxima si este optimizat pentru performanta maxima - pentru utilizare intensiva pe toata durata de viata a acumulatorului. Sistemul Active Battery Management System monitorizeaza toate componentele legate de siguranta din interiorul fiecarui acumulator Power X-Change si controleaza fiecare celula in parte. Acest lucru ne permite sa prevenim in mod eficient formele tipice de deteriorare a acumulatorului. Fie ca este vorba de descarcare profunda, supratensiuni, supraincalzire, autodescarcare sau efecte de memorie: Sistemul activ de gestionare a acumulatorului detecteaza conditiile daunatoare intr-un stadiu incipient si ia masuri eficiente pentru a le atenua. In cazul in care acumulatorul atinge o stare critica, cum ar fi o supraincalzire periculoasa, sistemul Active Battery Management System va deconecta alimentarea cu energie electrica, protejand astfel acumulatorul.

Transparenta garantata

Putere optima pentru unealta dumneavoastra fara cablu

Pe langa standardul lor de calitate ridicat, performanta acumulatorilor Power X-Change a fost optimizata pentru toate dispozitivele Einhell fara cablu. In functie de model, acumulatorii nostri litiu-ion pot furniza o putere continua maxima de pana la 1.350 W pe acumulator. Tehnologia noastra Twin-Pack de 36 V dubleaza puterea maxima ce este furnizata uneltei fara cablu. Uneltele care au fost proiectate pentru a functiona cu acumulatorii Power X-Change sunt reglate in functie de caracteristicile acumulatorului pentru a asigura o performanta optima. Pentru uneltele care consuma multa energie, oferim intotdeauna o recomandare cu privire la acumulatorul care trebuie utilizat pentru a asigura cea mai buna performanta a uneltei sau a echipamentului de gradinarit. Datorita acestei sinergii perfecte intre acumulator si unealta, suntem increzatori in longevitatea acumulatorilor Power X-Change si, prin urmare, oferim o garantie extinsa de 3 ani.

Tehnologie de incarcare sigura

Potrivire perfecta: Acumulatori si incarcatoare Power X-Change

Se potriveste ca o manusa: incarcatorul Einhell Power X-Charger. Incarcatoarele noastre, care au fost concepute special pentru acumulatorii Power X-Change, nu sunt doar puternice, ci si deosebit de sigure. Mai multe module de control intern asigura ca celulele din pachetul de acumulatori sunt incarcate uniform si corect. Aceasta gestionare inteligenta a incarcarii nu numai ca prelungeste durata de viata a acumulatorului, dar ofera si un alt beneficiu de siguranta. Aceasta inseamna ca incarcatorul poate preveni scurtcircuitele intre celule atunci cand temperaturile sunt prea scazute si se poate opri automat daca detecteaza defectiuni sau cand acumulatorul este complet incarcat.