Redresor auto

CE-BC 10 M

Articol nr.:1002245EAN: 4006825640335
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-productimage-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-102
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-103
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-104
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-105
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-productimage-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-102
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-103
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-104
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-detail_image-105
Redresor auto

CE-BC 10 M

Articol nr.: 1002245 EAN: 4006825640335
 • Incarcator inteligent de baterie cu controler cu microprocesor
 • Incarcare multi-fazica controlata/monitorizata de microprocesor
 • Incarcator universal pentru diverse tipuri de acumulatori
 • Pentru acumulatori gel, AGM, plumb cu zero si putina intretinere
 • Clasa protectie IP65: protectie la praf si la jet de apa
 • Functie incarcare intermitenta pentru stare ideala de incarcare
 • Pt. vehicule cu timp de neutilizare (decapotabile/motociclete)
 • Incarcarea prelungeste durata de viata a acumulatorului
 • Mod incarcare iarna pentru temperaturi exterioare sub 5⁰C
 • Modul reconditionare pentru incarcarea bateriilor epuizate
 • Modul sursa de alimentare
 • Afisaj LCD tensiune baterie si proces de incarcare
 • Protectie electronica suprasarcina, scurtcircuit, poli inversati
 • Cleme baterie complet izolate
 • Ureche de suspendare pentru montaj pe perete
Vedeti mai multe informatii
einhell-car-expert-battery-charger-1002245-productimage-101
Descrierea articolului

Incarcatorul Einhell CE-BC 10 M de acumulatori auto este un incarcator inteligent care este optimizat pentru acumulatorii de ultima ora si de inalta performanta ale autovehiculelor actuale. Incarcatorul de acumulatori cu controler cu microprocesor este potrivit pentru o mare varietate de tipuri de acumulatori auto si este prevazut cu o serie de mecanisme de protectie tehnica si mentinere. Scopul principal al incarcatorului este incarcarea foarte rapida si cu stres redus al acumulatorilor, pentru o durata de viata cat mai mare posibil dar fara a compromite performanta totala. Indicatorul detaliat de incarcare simplifica utilizarea incarcatorului in comparatie cu dispozitivele conventionale. Acest ajutor universal Einhell este compatibil cu celulele cu gel, bateriile AGM, precum si cu acumulatori care nu necesita intretinere si cu necesitati de intretinere reduse cu plumb pe baza de acid. CE-BC 10 M se adapteaza automat la tensiunea din acumulator de pe autovehiculele de 12 V. Ciclul de incarcare cu mai multe faze al incarcatorului Einhell este monitorizat automat si reglat de controlerul cu microprocesor. Sistemul inteligent de control electronic analizeaza tipul de acumulator conectat si stara acestuia, setand modul optim in functie de conditii. Functia de incarcare intermitenta protejeaza si reduce stresul acumulatorului pentru a mentine permanent incarcarea optima. Aceasta face ca incarcatorul CE-BC 10 M sa fie potrivit pentru toate tiprile de autovehicule dar mai ales pentru autovehiculele sezoniere care nu sunt utilizate pentru perioade lungi de timp: in loc sa permita descarcarea totala treptata, riscand epuizarea acumulatorului, functia de incarcare intermitenta pastreaza in siguranta acumulatorul la nivelul sau optim cu stres redus. Functia de incarcare intermitenta reduce stresul pe celulele de baterie si prelungeste durata de viata utila a acumulatorului, prevenind necesitatea de a cheltui multi bani pentru inlocuirea acestuia. Astfel, masinile, motocicletele si scuterele sunt pregatite pentru inceputul unui nou sezon. Un mod de incarcare de iarna a fost dezvoltat special pentru temperaturi exterioare sub 5 °C. Dispozitivul are si un mod restaurare pentru revitalizarea acumulatorului complet descarcat si un mod de alimentare pentru a-l folosi ca sursa de alimentare. Incarcatorul de la Einhell are protectie automata la supraincarcare, scurt circuit si la polaritate inversa: aceste mecanisme de protectie protejeaza atata incarcatorul cat si acumulatorul. Afisajul LCD indicator de tensiune si incarcare indica starea de incarcare a acumulatorului si modul de incarcare setat dintr-o privire. Bornele de conectare sunt complet izolate, astfel incat acumulatorii pot fi conectati usor si sigur la incarcator. Carcasa este prevazauta cu o ureche de suspendare pentru montare pe perete.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Jump startno
Voltaj incarcare12V
Curent incarcare Min.. - Max. la 12V DC2 / [-] - 10 / [-] A
Curent incarcare la incarcare normala 12V DC10 A
Curent incarcare la incarcare rapida 12V DC10 A
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".