productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Trimmer electric

GC-ET 3023

Articol nr.:3402050EAN: 4006825598162
  • Motor electric robust
  • Operare usoara cu doua maini prin intermediul manerului aditional reglabil
  • Taiere cu un fir
  • Sistem automat reglare fir
  • Carcasa din material plastic rezistent la impact si maner suplimentar
  • Clema fixare cablu de alimentare
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Masina de tuns gazonul GC-ET 3023 este o unealta practica si foarte puternica care va ajuta sa dobanditi o gradina imaculata printr-o taiere fara efort in zonele greu accesibile ale gradinii. Aceasta masina de tuns iarba este dotata cu un motor robust universal. Un maner suplimentar permite o manevrare usoara cu ambele maini si astfel o utilizare confortabila fara oboseala. Plasticul de calitate superioara rezistent la impact este utilizat nu doar pentru carcasa ci si pentru manerul suplimentar al modelului robust GC-ET 3023. Firul unic al sistemului de alimentare alternativ automat produce o taiere perfecta. Exista si o clema de detensionare cu rolul de a proteja cablul de alimentare al masinii de tuns iarba de uzura.

Detalii tehnice

Alimentare230 V | 50 Hz
Putere300 W
Turatie bobina fir11000 rpm
Latimea de taiere cu fire230 mm
Diametru fir1.5 mm
Lungime fir600 cm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".