productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Trimmer fara fir

GC-CT 18/24 Li (1x2,0Ah)

Articol nr.: 3411125EAN: 4006825654332
  • Sistem acumulatori - acumulator Power X-Change
  • Aparatoare de flori - Protejarea plantelor sau a pomilor
  • Maner lung telescopic, reglabil in mod continuu
  • Include 20 de lame din plastic
  • Operare usoara cu doua maini datorita manerului suplimentar
  • Acumulatorul poate fi utilizat cu toate masinile din familia PXC
  • Include incarcator de mare viteza al sistemului PXC
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Trimmerul fara fir pentru gazon Einhell GC-CT 18/24 Liasigura usurinta in lucrarile de ordonare a marginilor verzi, a benzilor de gazon si a colturilor dificile din curte si din gradina. Taie rapid si confortabil plantele crescute excesiv, cu flexibilitate completa.Trimmer-ul fara fir pentru gazon este un membru performant al seriei Power X-Change. Acumulatorii din familia de sistem pot fi utilizati in toate masinile din seria de sistem din gama de gradina si atelier. Aparatul de tuns iarba este echipat cu garda de flori de la Einhell. Aceasta ofera o protectie eficienta impotriva deteriorarii florilor si plantelor ornamentale. Manerul lung telescopic reglabil in mod continuu este ajustabil la cerintele exacte ale gradinarului amator si, prin urmare, contribuie la o munca neobosita. Cu o viteza a lamei de 8500 rpm, trimmerul fara fir de tuns iarba este un ajutor puternic, bine echipat, pentru pastrarea vegetatiei pe peluze, terenuri si zone greu accesibile din gradina. Lama are o latime de taiere de 24 de centimetri. In pachetul de livrare sunt incluse 20 de lame din plastic, acumulator de 2,0 Ah si un incarcator de sistem.

Detalii tehnice

Acumulator18 V | 2000 mAh | Li-Ion
Timp maxim de functionare55 min
Timp de incarcare40min
Turatie cutit8500 rpm
Latimea de taiere a cutitului24 cm
Numar acumulatori1 Pieces
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".