productimage
productimage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
productimage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Trimmer fara fir

GE-CT 18/28 Li TC-Solo

Articol nr.: 3411212EAN: 4006825654967
 • Membru al familiei Power X-Change, acumulator necesar 1X18V
 • Al doilea maner reglabil in mod continuu
 • Maner lung telescopic, reglabil in mod continuu
 • Cap motor rotativ 180° pt. suprafete verticale + margini de gazon
 • Capul motorului poate fi inclinat la 3 setari - lucru versatil
 • Protectie flori - apara florile si copacii impotriva daunelor
 • Inclusiv bobina de linie (5 m) cu alimentare complet automata
 • Extensie cu "carucior de tuns" - masina de tuns iarba la indemana
 • Carucior tuns: Reglare axiala inaltime taiere 2 trepte (35-55 mm)
 • Carucior de tuns: Sistem clic pt. schimbare usoara si fara scule
 • Softgrip - confort perfect
 • Furnizat fara acumulator si incarcator (disponibile separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Trimmerul fara cablu pentru tuns iarba Einhell GE-CT 18/28 Li TC-Solo raspunde provocarilor reprezentate de marginile gazonului, de portiunile inguste si de bordurile din gradinile de acasa. Avand greutate redusa si usor de manevrat, aceast trimmer pentru tuns iarba Power-X-Change de inalta performanta se descurca usor in abordarea acestor zone cu probleme. Acumulatorii dispun de celule litiu-ion de inalta calitate si pot fi combinati cu toti membrii familiei Power X-Change. Un al doilea maner reglabil in mod continuu si Softgrip fac ca aceasta masina fara cablu pentru tuns iarba sa fie perfect confortabila la utilizare. Pe de alta parte, manerul lung telescopic este reglabil individual in inaltime pentru a se potrivi dimensiunilor fiecarui utilizator. Pe langa faptul ca are 3 setari de inclinare, capul motorului poate fi rotit cu 180° pentru o taiere flexibila si usoara a suprafetelor verticale si a marginilor gazonului. o protectie de flori protejeaza plantele si copacii de deteriorare in timp ce masina pentru tuns este in actiune. Cu ajutorul optiunii "Trimmer Cart" livrata impreuna cu acest produs, puteti transforma trimmerul actionat manual intr-o masina pentru tuns iarba de oras usor de utilizat, cu 2 setari, cu reglare axiala a inaltimii de taiere de la 35 mm la 55 mm. "Caruciorul" dispune de un sistem de clic pentru o conversie usoara, de la trimmerul manual la masina pentru tuns iarba de oras. Livrarea include o bobina de linie (5 m) cu alimentare complet automata. Acest produs este livrat fara acumulator si fara incarcator. Aceste articole sunt disponibile separat, de exemplu ca set de pornire practic Power X-Change. Pentru a folosi aceasta masina fara cablu pentru tuns iarba este nevoie de un acumulator PXC de 18 V.

Detalii tehnice

Caracteristici taiereO singura linie
Turatie bobina fir8000 rpm
Lungime fir5 m
Fir reajustareComplet automat
Diametru fir1.6 mm
Latime de taiere a firului28 cm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".