productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Hidrofor automat

GC-AW 6333

Articol nr.: 4176730EAN: 4006825609226
  • Debitmetru electronic cu led indicator
  • Functie automata
  • Orificiu mare de umplere
  • Prefiltru cu supapa de sens incorporata
  • Protectie electronica impotriva functionarii pe uscat
  • Surub pentru scurgerea apei
  • Racord de admisie facut din alama
  • Racord de presiune facut din plastic
  • Maner de transport util
  • Carcasa pompa de calitate superioara, facuta din plastic
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Hidroforul automat GC-AW 6333 este un ajutor eficient si fiabil, care permite pomparea apei curate la cerere si cu economie de energie din rezervoare, fantani si camine pentru a fi utilizata in sisteme de irigare sau ca apa de exploatare. Debitmetrul sau electronic cu led indicator si functie automata porneste si opreste automat pompa atunci cand este necesara apa. Cu un motor puternic, de 630 W, acest hidrofor atinge o viteza de pompare de pana la 3,300 litri de apa pe ora, de la o adancime maxima de 8 m. Aceasta este atinsa cu o presiune de pompare de maxim 3.6 bari, care este egala cu o inaltime maxima de refulare a pompei de 36 de metri.

Hidroforul automat are un prefiltru cu supapa anti-retur incorporata, care imbunatateste calitatea apei si, deci, impiedica patrunderea impuritatilor in pompa. Aparatul are si o functie electronica incorporata de protectie la functionarea pe uscat, care ofera o protectie activa impotriva supraincalzirii daca colectorul de apa pompata se defecteaza. Pentru umplere usoara, pompa de apa este prevazuta cu o deschidere mare de umplere cu apa, iar reziduala este golita cu ajutorul unui surub de scurgere, usor de manevrat. Racordul metalic de absorbtie si racordul de presiune facut din plastic, plus carcasa robusta a pompei facuta din plastic, sunt de o calitate deosebita pentru o durata de functionare mare. Manerul util de transport permite transportarea cu usurinta a hidroforului automat pentru ca acesta sa fie pregatit oricand este necesar.

Detalii tehnice

Alimentare230 V | 50 Hz
Putere630 W
Capacitate maxima 3300 L/h
Inaltime maxima/ presiune36 m / 3.6 bar
Inaltime maxima de aspiratie8 m
Tempreratura apa max.35 °C
Conexiune absorbtie42mm (R11/4 AG)
Conexiune presiune33,3mm (R1 IG)
Cablu alimentare1.5 m | H07RN-F
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".