productimage
productimage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Mixer vopsea/mortar fara fir

TE-MX 18 Li - Solo

Articol nr.: 4258760EAN: 4006825638196
  • Membru al familiei Power X-Change
  • Control electronic viteza pt. adaptare la material si aplicatie
  • Maner cu forma ergonomica pentru operare comoda
  • Carcasa durabila si robusta, din aluminiu
  • Functie pornire lenta pentru lucru comod si sigur
  • Suport robust paleta amestecare M14
  • Include paleta de amestecat mortar (diametru 100 mm)
  • Livrat fara acumulator si incarcator (disponibile separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Mixerul de vopsea si mortar fara fir Einhell TE-MX 18 Li-Solo face parte din Power X-Change, este o masina complet flexibila si de inalta performanta, de la Einhell. Pentru a mixa lac sau vopsea sau pentru a amesteca adeziv sau mortar: cu mixerul de vopsea si mortar fara fir, aveti exact unealta care va trebuie pentru a obtine o masa omogena. Mixerul de vopsea si mortar are functie de reglare electronica a vitezei pentru adaptare la material si aplicatie, astfel incat poate fi reglat individual in functie de consistenta sau duritatea necesara pentru amestec. Functia de pornire lina asigura pornirea lenta a actiunii de amestecare - cu zero stropire sau zero vartej al pulberii. Manerul cu forma ergonomica face ca unealta sa fie comoda in lucru si asigura o prindere ferma. Carcasa din aluminiu a angrenajului, usoara dar robusta, a fost creata sa reziste. Montajul robust pentru stand are filet M14. Cutia livrata contine o paleta de amestecare pentru mortar (Ø 100 mm). Acest produs este livrat fara acumulator sau incarcator Power X-Change, care sunt disponibile separat. Toti acumulatorii din seria PXC pot fi combinati cu mixerul de vopsea si mortar fara fir.

Detalii tehnice

Tip agitatorM14
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".