productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
Mixer vopsea/mortar

TC-MX 1400-2 E

Articol nr.:4258550EAN: 4006825602241
  • Angrenaj de inalta performanta cu 2 viteze pentru putere mare de amestecare
  • Controlul electronic al vitezei cu preselectarea vitezei
  • Carcasa de aluminiu robusta si durabila
  • Posibilitate montare pe carcasa angrenajului de viteze pentru functionare stationara
  • Maner ergonomic si dispozitiv de blocare la comutatorul pentru functionare continua
  • Pornire lenta pentru operarea comoda si sigura
  • Prindere mixer mortar robusta M14
  • Include mixer mortar (diametru 133 mm)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Expertii au foarte multa incredere in mixerul de vopsea / mortar puternic si de calitate inalta TC-MX 1400-2 E, pentru mixarea materialelor de constructie fluide si tip pulbere. Angrenajul sau cu doua trepte de viteza intr-o carcasa robusta si durabila din aluminiu metalic, transforma puterea motorului de 1,400 W intr-un cuplu mare sau intr-o viteza mare, astfel incat viteza dorita de mixare poate fi reglata optim in functie de consistenta materialului mixat. Datorita barei sale de manevrare, ergonomica si mare, mixerul de mortar sta intotdeauna perfect in mana, iar cablul din cauciuc, robust si lung, ofera o raza de lucru suficienta in orice moment. Mixerul porneste lin datorita functie de pornire usoara, iar functia incorporata de control dinamic al vitezei, cu preselectarea treptei de viteza, permite reglarea vitezei. Pentru functionare continua si confortabila, aparatul este dotat cu un intrerupator blocabil de functionare si cu un montaj de stand pe gatul angrenajului, pentru a lucra c standuri de mixer deja existente. Toate uneltele comune de agitare cu filet M14 pot fi operate pe montajul robust al mixerului. În plus, este inclusa o paleta de amestecat mortar cu Ø 133 mm in cutie.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere1400 W
Turatie (treapta 1)0-480 min^-1
Turatie (treapta 2)0-780 min^-1
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".