Ne angajam sa actionam pentru clima!

Power X-Change ca sursa de energie durabila

Acumulatorii care au grija de mediu

Power X-Change pentru un viitor energetic verde

Energie verde pentru acumulatori in culorile rosii Einhell: Nu ne concentram doar pe inovatii bine gandite, ci ne straduim si pentru un viitor energetic ecologic! In centrul angajamentului nostru fata de sustenabilitate se afla acumulatorii nostri Power X-Change - cheia energiei mobile cu Einhell. Sustinem o serie de proiecte de actiune pentru clima prin intermediul ClimatePartner. Acest lucru inseamna ca luam masuri proactive pentru a compensa emisiile de CO2 care rezulta din fabricarea acumulatorilor nostri, aducand astfel o contributie pozitiva la protejarea climei.

Ce face ClimatePartner?

ClimatePartner GmbH este o companie specializata in solutii pentru actiuni climatice in mediul de afaceri. Obiectivul sau principal este de a ajuta companiile sa isi masoare, sa isi reduca si sa isi compenseze emisiile de CO2. Pentru a realiza acest lucru, ClimatePartner ofera instrumente si servicii inovatoare care permit companiilor sa isi calculeze amprenta ecologica si sa ia masuri specifice pentru a reduce emisiile. Einhell AG sprijina o serie de proiecte de actiune climatica prin intermediul ClimatePartner si, prin urmare, este certificata ClimatePartner. Acumulatorii nostri Power X-Change au fost certificati in mod special ca "produs compensat cu CO2". Acest lucru inseamna ca toate emisiile de CO2 asociate acumulatorilor 3.0 Ah Plus, 4.0 Ah Plus, 4-6 Ah Multi-Ah Plus si 5-8 Ah Multi-Ah Plus, de la fabricare pana la vanzare, sunt compensate.

Acumulatorii nostri certificati

3.0 Ah Power X-Change

4.0 Ah Power X-Change

4-6 Ah Power X-Change

5-8 Ah Power X-Change

Sustinem urmatoarele proiecte de actiune climatica:

Einhell AG & ClimatePartner GmbH

Learn more about our involvement with ClimatePartner now.
Learn more

Solar energy Surel & Indien

Sustinem proiecte de protectie a climei pentru generarea de energie durabila. Acestea vor promova extinderea energiei eoliene si solare in India, Aruba si Filipine.
Catre proiect

Proiectul de energie eoliana Nong Wang, Thailanda

Acest proiect din Thailanda va reduce emisiile de CO₂ prin alimentarea retelei nationale cu energie electrica nepoluanta din energie eoliana. Acest lucru contribuie la cresterea proportiei de energie regenerabila utilizata in tara si la imbunatatirea securitatii energetice.
Pentru proiect

Proiect de actiune climatica + conservare marina

Impreuna cu ClimatePartner si Plastic Bank, oceanele sunt eliberate de plastic si deseuri. Pentru fiecare tona de CO2 economisita, 10 kg de plastic sunt pescuite din oceane.
Catre proiect