e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car

E-Team in misiune pentru Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Locatie: Garajul de curse Formula 1

E-Team de la Einhell se afla intr-o misiune in cel mai inalt nivel al sporturilor cu motor! Echipati cu tehnologia inovatoare a acumulatorului si cu cele mai noi unelte din platforma Einhell Power X-Change, membrii E-Team, Frank, Skye, Mike si Crazy DIY, ii sprijina pe mecanicii de la Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team ca un cvartet imbatabil. Misiunea lor este clara: aduc performanta maxima la boxele Mercedes. Cu cunostintele lor de experti in Power X-Change si cu pasiunea lor pentru progresul tehnologic, ei colaboreaza cu mecanicii pentru a se asigura ca masinile pot iesi pe circuit in cea mai buna forma.

Doi parteneri. O singura misiune. Performanta maxima.

Cea mai recenta misiune a E-Team

in Formula 1

Pregatirile sunt in plina desfasurare in garajul de curse al Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Automobilul de curse Mercedes Bolide W14 negru de Formula 1 este pregatit pana in cele mai mici detalii pentru urmatoarea cursa. Dintr-o data, o echipa de specialisti in unelte ia cu asalt boxa si garajul devine rosu Einhell! Echipa este pregatita sa sustina aceasta misiune. In bagajul lor: putere maxima a acumulatorilor de la Einhell! 

Descoperiti acum noua misiune!

"Utilizand uneltele si echipamentele Einhell alimentate cu acumulatori, beneficiem de cea mai recenta tehnologie pentru o performanta maxima.”
Toto Wolff
Director de echipa si CEO al Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
The E-Team's battery system Power X-Change

Aflati preferintele echipei E-Team

pentru o performanta maxima!

Sa fie lumina!

Lanterna TE-CL 18/2500 LiAC

Trebuie neaparat folosita de Skye in garajul de curse: Cu acumulatorul litiu-ion de inalta calitate si intensitate de 2.500 de lumeni, aceasta lanterna cu acumulator asigura o iluminare deosebit de stralucitoare si clara.

Lanterna este robusta si durabila, astfel incat poate fi utilizata si in medii solicitante. Datorita designului sau ergonomic, se aseaza bine in mana si permite o manevrare usoara. Lumina slaba? Nu exista asa ceva cu aceasta lanterna!

Obtineti lanterna cu acumulator pentru casa dumneavoastra!

Ramai rece? Nicio problema cu acest instrument!

Suflanta fara cablu pentru frunze GP-LB 36/210 Li

Suflanta fara cablu GP-LB 36/210 Li este solutia ideala pentru oricine cauta o suflanta puternica si fara cablu. Cu tubul sau reglabil in 3 trepte, detasabil, cu viteza de suflare de pana la 210 km/h si cu autonomie a acumulatorului de pana la 30 de minute, aceasta suflanta este o adevarata masina multifunctionala. Suflanta alimentata cu acumulatori raceste fara probleme chiar si franele fierbinti de Formula 1. Este o nebunie ce poate face aceasta suflanta!

Obtineti suflanta fara cablu pentru frunze pentru casa dumneavoastra!

Un articol fierbinte pentru proiectele dumneavoastra

Pistol fara cablu cu aer cald TE-HA 18 Li

Cu un acumulator puternic de 18 V si temperatura de pana la 550 °C, acest pistol cu aer cald fara cablu este perfect pentru o varietate de aplicatii. De exemplu, pentru modelarea materialelor plastice in modelism, pentru indepartarea foliilor adezive, dar si pentru lacuri vechi, reziduuri de adeziv si straturi de vopsea, pistolul cu aer cald fara cablu este ideal. Afisajul cu LED arata dintr-o privire nivelul de temperatura selectat. Protectia incorporata impotriva supraincalzirii asigura siguranta in timpul utilizarii. Cu aceasta versatilitate, aceasta unealta este cel mai tare obiect din cutia de scule a lui Mike.

Obtineti pistolul cu aer cald fara cablu pentru casa dumneavoastra!

Aduceti uneltele la fiecare misiune - bine depozitate si organizate sistematic! Sistemul modular E-Case de la Einhell

Ajutoarele puternice

pentru popasul dumneavoastra la domiciliu!

Surubelnita cu impact fara cablu pentru un schimb de anvelope de mare viteza

IMPAXXO 18/230

Surubelnita cu impact fara cablu IMPAXXO 18/230 de la Einhell este unealta perfecta pentru schimbarea rapida si puternica a anvelopelor la domiciliu. Datorita cuplului sau ridicat de 230 Nm si a ratei de impact de pana la 3.600 de lovituri pe minut, acesta slabeste in cel mai scurt timp chiar si piulitele de roti blocate. Designul compact si usor al IMPAXXO 18/230 o face deosebit de manevrabila si permite utilizarea confortabila chiar si in timpul etapelor de lucru mai lungi. Ce mai asteptati?

Fa-ti escala acasa in timp record!

Aspirator fara cablu pentru interiorul masinii dumneavoastra

Aspirator fara cablu umed / uscat TP-VC 36/30 S Auto

Cu aspiratorul inteligent TP-VC 36/30 S Auto alimentat cu acumulatori pentru aspirare umeda/uscata, sunteti independent de orice priza de curent si va puteti curata masina oriunde va convine. Versatilitatea aspiratorului este deosebit de practica. Dispozitivul poate capta atat murdaria uscata, cat si cea umeda si, prin urmare, este ideal pentru curatarea lichidelor varsate sau a interioarelor umede. Accesoriile pentru masina, cum ar fi duza ingusta si duza pentru tapiterie, permit, de asemenea, o curatare precisa in locurile greu accesibile. Genial, nu-i asa?

Obtineti curatatorul dumneavoastra acum!

Ce altceva v-ar putea interesa:

Vreti sa aflati mai multe despre misiune si parteneriat? Sau cautati mai multe unelte pentru masina dumneavoastra?
Descoperiti asta!