productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
product_contents
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
product_contents
Pompa mare adancime

GC-DW 1000 N

Articol nr.:4170955EAN: 4006825616446
  • Conector de presiune robust cu insertie din otel inoxidabil
  • Carcasa pompa din otel de calitate superioara rezistent la rugina
  • Roti de pompare in mai multe trepte pentru generarea de presiune
  • Cu supapa de retinere integrata
  • Etansare mecanica de inalta calitate pt. o durata de viata lunga
  • Ecran de murdarie inoxidabil
  • Intrerupator de suprasarcina
  • Conexiune pt. furtun usor accesibila pe partea de sus a pompei
  • 2 ochiuri de suspensie
  • 22 m cablu de coborare
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Pompa de put de adancime Einhell GC-DW 1000 N este o pompa de baza robusta pentru extragerea apei curate pentru gradini sau a apei de serviciu in casa si este, de asemenea, potrivita pentru configurarea sistemelor de aspersiune a gazonului si a sistemelor de udare a gradinii. Pompa de adancime subtire este ideala pentru fantani, rezervoare si cisterne. Cu ajutorul franghiei furnizate, pompa de la Einhell poate fi coborata la adancimi de pana la 19 metri si are doua ochiuri de suspensie pentru a o fixa ferm si sigur. Cu motorul sau robust de 1000 W, pompa submersibila furnizeaza pana la 6.500 de litri de apa pe ora. Un rotor cu mai multe trepte asigura o presiune la un nivel constant. O supapa de retinere integrata previne refluxul atunci cand pompa este oprita. Pentru o durata de viata lunga, este fabricata din materiale de inalta calitate, cu componente individuale din otel de inalta calitate rezistent la rugina: Carcasa pompei este fabricata din otel de calitate superioara rezistent la rugina, iar racordul de presiune robust este prevazut cu o insertie din otel de calitate superioara. Ecranul de murdarie este, de asemenea, fabricat din otel de calitate superioara. Garnitura mecanica de inalta calitate asigura o durata de viata lunga. Un intrerupator de suprasarcina integrat protejeaza echipamentul impotriva suprasarcinilor si opreste echipamentul intr-un astfel de caz. Racordul pentru furtun este integrat in partea superioara a pompei, pentru un acces usor.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere1000 W
Capacitate maxima 6500 L/h
Inaltime maxima45 m
Adancime maxima de imersiune19 m
Tempreratura apa max.35 °C
Conector furtun42mm (G11/4 IG)
Cablu alimentare22 m | H07RN-F
Diametrul pompei99 mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".