productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Ferastrau fara fir

GE-LC 18 Li-Solo

Articol nr.: 4501761EAN: 4006825608342
  • Lant si lama de inalta calitate de la OREGON
  • Intinderea si schimbarea lantului fara unelte
  • Maner ergonomic
  • Gheara oprire robusta din metal
  • Protectie impotriva reculului si frana de lant instantanee mecanica
  • Deschidere mare pentru umplere cu ulei
  • Lubrifierea automata a lanturilor
  • Surub de fixare a lantului
  • Fara acumulator si fara incarcator
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Modelul Einhell GE-LC 18 Li solo fara cablu combina calitatea remarcabila a produselor Einhell cu performanta de taiere OREGON. Fiind dotat cu o sina de ghidare si un lant de calitate superioara de la OREGON, fierastraul fara cablu este usor de utilizat, fiabil si poate fi utilizat in siguranta. Acest fierastrau fiabil si util este ideal pentru taierea sau doborarea copacilor mici sau medii, pentru a face lemne de foc si pentru taierea si modelarea cherestelei pentru constructii. Fierastraul fara cablu de la Einhell este sigur si usor de utilizat prin gradina. Protectia anti-retur si o frana mecanica de lant cu reactie instantanee va protejeaza in timp ce lucrati cu fierastraul. Lantul se opreste imediat daca are loc returul. Un bolt prinde lantul in cazul in care acesta sare de pe sina. Gheara masiva de oprire din metal mentine fierastraul stabil pentru un plus de siguranta si o activitate confortabila. Manerul ergonomic asigura o prindere confortabila, ferma pe fierastraul Einhell fara cablu. Nu sunt necesare unelte pentru a regla tensionarea lantului sau pentru a inlocui lantul. Lantul este lubrifiat automat. Deschiderea mare a rezervorului de ulei elimina necesitatea unei palnii. Acest produs este furnizat fara baterii sau incarcatoare.

Detalii tehnice

Lungime bara250 mm
Lungime maxima de taiere230 mm
Viteza de taiere a lantului4.3 m/s
Capacitate rezervor ulei200 mL
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".