productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Ferastrau fara fir

GE-LC 36/35 Li-Solo

Articol nr.: 4501780EAN: 4006825631920
 • Membru al familiei Power X-Change,acumulatoiri de 2x18V necesari
 • Motor Einhell fara perii
 • Lant si lama de inalta calitate de la OREGON
 • Intinderea si schimbarea lantului fara unelte
 • Protectie impotriva reculului si frana de lant instantanee mecanica
 • Maner ergonomic
 • Gheara oprire robusta din metal
 • Deschidere mare pentru umplere cu ulei
 • Lubrifierea automata a lanturilor
 • Surub de fixare a lantului
 • Fara acumulator si fara incarcator
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Ferastraul fara fir Einhell GE-LC 36/35 Li-Solo prezinta atribute impresionante: flexibilitate, putere si simplitate in utilizare. Ca membru al familiei Power X-Change, ferastraul este alimentat cu putere din doi acumulatori de 18 V de inalta performanta si este antrenat de un motor Einhell fara perii, motorul electric fara perii - departe de cea mai apropiata priza de curent. In plus, ferastraul fara fir are o bara de ghidare si un lant OREGON de calitate superioara, si o sina de taiere cu lungimea de 350 de milimetri si o viteza de taiere de 15 m/s, asa ca taie chiar si trunchiurile mai mari. Lantul se poate schimba iar tensiunea sa se poate regla fara unelte. Gheara robusta de oprire este facuta din metal. Pentru mai multa siguranta, exista o protectie la recul, o frana de lant cu reactie instantanee si boltul de lant. Manerul ergonomic cu Softgrip il face comod de utilizat chiar si in lucrari indelungate si materiale dure. Ungerea lantului este automata. In rezervorul de ulei a fost prevazuta o deschidere mare pentru completare cu ulei. Capacitatea rezervorului de ulei este de 120 ml. Acest produs se livreaza fara acumulator sau incarcator. Acestea sunt disponibile separat, de exemplu, ca set practic PXC de inceput cu diferite nivele de performanta.

Detalii tehnice

Lungime bara35 cm
Lungime maxima de taiere33 cm
Viteza de taiere a lantului15 m/s
Capacitate rezervor ulei115 mL
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".