productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Debitor metale

TC-MC 355

Articol nr.: 4503135EAN: 4006825619966
  • Pornire usoara - protejeaza sistemul mecanic la cuplu mare
  • Opritor de inaltime reglabil pentru reglarea inaltimii de taiere
  • Blocaj disc pentru schimbarea in siguranta a acesteia
  • Mecanism de prindere cu cuplaj rapid (15-45 grade)
  • Deflectorul de scantei protejeaza zona inconjuratoare
  • Suport de scule pentru cheia hexagonala furnizata
  • Colier pentru transport si maner suplimentar pentru transport
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Fierăstrăul pentru metale Einhell TC-MC 355 este unealta ideală pentru îndreptare, tăiere pe dimensiune și tăiere metale de diferite grosimi, în mod eficient și simplu. Pentru tuburi, bare plate, bare rotunde și bare profilate, făcute din fier, aluminiu și metale neferoase: cu putere de 2300 W și viteză de 4000 rpm, fierăstrăul de metale este ideal de utilizat într-un atelier de amator sau garaj. Are o funcție de pornire ușoară pentru protejarea sistemului mecanic împotriva cuplului înalt. Opritorul cu înălțime reglabilă permite reglarea cu precizie a înălțimii de tăiere. Blocajul de pânză permite schimbarea pânzei în siguranță. Pentru funcționare optimă, pânza are diametrul de 355 x 25.4 x 3.2 milimetri. Mecanismul de prindere cu cuplă rapidă permite executarea tăieturilor înclinate de dimensionare între -15 grade și 45 de grade. Deflectorul de scântei protejează zona înconjurătoare împotriva scânteilor aprinse. Fierăstrăul pentru metale Einhell este dotat cu un suport de scule pentru cheia fixă hexagonală furnizată, plus un colier pentru transport și un mâner suplimentar pentru transport.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50 Hz
Putere nominala2300 W
Disc taiere355 mm x 25.4 mm x 3.2 mm
Turatie4000 min^-1
Distanta de prindere230 mm
Latime taiere la 90⁰, rotund100 mm
Latime taiere la 90⁰100 mm
Dimensiune masa460mmx260mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".