productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Surubelnita cu impact fara fir

TE-CI 18 Li Brushless-Solo

Articol nr.: 4510030EAN: 4006825613971
  • Face parte din familia Power-X-Change
  • Motor fara perii - mai multa putere si durata de functionare mare
  • Mecanismul de impact protejeaza impotriva fortelor de torsiune
  • Functie de impact pentru strangerea a suruburilor mari / lungi
  • Prindere hexagonala 6.35 mm (1/4")
  • Control electronic de precizie al vitezei pentru lucrari delicate
  • Design scurt, usor, cu suprafete ergonomice cu soft grip
  • Prevazuta cu led pentru iluminarea zonei de lucru
  • Se livreaza fara acumulator si incarcator (disponibile separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Surubelnita cu impact si fara fir Einhell TE-CI 18 Li Brushless-solo este un membru de mare putere al familiei Einhell Power X-Change, prezentand toate avantajele si gama de aplicatii oferite de tehnologia sofisticata cu litiu-ion. Toate bateriile si incarcatoarele tip Powe X-Change se pot utiliza cu surubelnita cu impact TE-CI 18 Li Brushless-solo. Motorul fara perii genereaza mai multa putere si functioneaza mai mult decat un motor conventional cu perii de carbune. Cu surubelnita cu impact, fara fir si fara perii, nu exista uzura de la abraziunea mecanica. Strangerea suruburilor mari si lungi este neobositoare cu surubelnita cu percutie de la Einhell. Surubelnita cu percutie se livreaza cu o mandrina pentru unelte hexagonale de ¼" (6.35 mm). Functia electronica de reglare a vitezei, cu reglaj fin, poate fi adaptata cu precizie la cerintele dvs. pentru materialul pe care doriti sa-l prelucrati, astfel incat sa nu fortati nici materialul si nici surubelnita. In mod deosebit pentru materiale moi si delicate, permite executarea lucrarii cu functionare sensibila. Datorita design-ului sau scurt si usor, reduce oboseala corpului iar suprafetele ergonomice de tip Softgrip permit tinerea comoda si ferma in mana. Acest produs se livreaza fara baterie sau incarcator. Bateriile si incarcatoarele pentru gama de produse Power X-Change sunt disponibile separat.

Detalii tehnice

Viteza la mers in gol0 min^-1 - 2900 min^-1
Prindere coada (hex)Bit holder (6,35mm/¼")
Tip bit blocareManson de blocare mecanic
Cuplu maxim180 Nm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".