einhell-accessory-battery-4511524-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511524-detail_image-101
einhell-accessory-battery-4511524-detail_image-102
einhell-accessory-battery-4511524-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511524-detail_image-101
einhell-accessory-battery-4511524-detail_image-102
Acumulator

2x 18V 2,5Ah PXC-Twinpack CB

Articol nr.: 4511524 EAN: 4006825656206
 • Utilizare universala pt.. toate dispozitivele reincarcabile PXC:
 • Economie de bani, protectia mediului si flexibilitate
 • timp de lucru prelungit + mai multa putere cu 2 baterii de 18V
 • Sistemul ABS este sistemul de management controlat al bateriei
 • Siguranta max. performanta, timp functionare + durata de viata
 • Libertatea fara cablu: Fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celulele Li-Ion de inalta calitate inseamna fara efect de memorie
 • autodescarcare redusa si putere mare si constanta
 • Nivelul actual de incarcare de pe afisajul cu LED in 3 trept.e
 • Maner pentru indepartarea usoara a jgheabului
 • Carcasa protejata de praf, coroziune si deteriorare mecanica
 • Potrivit pt. utilizarea TWIN-PACK 36 V in aplicatii de putere
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-battery-4511524-productimage-101
Descrierea articolului

Acumulatorii 2x 18V 2,5 Ah Power X-Change sunt membri ai sistemului de acumulatoti multifunctionali si complet interschimbabili Power X-Change de la Einhell. Acumulatorii Power X-Change pot fi utilizati in mod universal pentru a furniza putere si rezistenta la fiecare unealta fara cablu din intreaga familie de produse pentru gradina si atelier. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu numai ca economiseste costuri semnificative de achizitie, dar utilizarea universala ajuta la protejarea mediului si ofera flexibilitate si in casa si gradina. De asemenea, se elimina dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. PXC de 18 V 2,5 Ah PXC este un acumulator de baza din familia Power X-Change si este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea TWIN-PACK pentru aplicatii de 36 V. Cu doi acumulatori de 2,5 Ah ca TWIN-PACK, timpul de lucru va fi prelungit, iar acumulatorii pot furniza mai multa putere (2x 18 V = 36 V) pentru aplicatiile care necesita putere. Sistemul de gestionare activa a acumulatorilor, controlat prin procesul ABS, dispune de un microprocesor pentru monitorizarea permanenta a parametrilor. Prin urmare, acesta asigura o siguranta maxima, o performanta optima a sculei, un timp de functionare maxim si o durata de viata maxima. Nivelul actual de incarcare poate fi verificat pe un afisaj LED cu 3 trepte. Carcasa este proiectata pentru a fi rezistenta la praf, coroziune si influente mecanice. Exista un maner in forma de adancitura pentru a putea fi indepartat cu usurinta de pe fiecare scula.

Detalii tehnice

Voltaj18 V
Capacitate acumulator2500 mAh
Putere maxima720 W
Numar acumulatori2 Pieces

FĂCUT PENTRU LOCURI DE MUNCĂ EXIGENTE

De la sistemul de management activ al acumulatorilor controlat de procesor pana la celulele de inalta calitate si structura eficienta la racire, toate componentele acumulatorilor au fost dezvoltate astfel incat sa permita libertate maxima fara cablu pentru toate proiectele: putere optimizata a dispozitivului, timpi de rulare maximizati, durata de viata extinsa a acumulatorilor si mai multa securitate.

Urmariti-intotdeauna-nivelul-de-incarcare

Urmariti intotdeauna nivelul de incarcare

La apasarea unui buton, indicatorul nivelului de incarcare arata nivelul de incarcare al acumulatorilor folosind 3 LED-uri.

2-ani-garantie

2 ani garantie

Power X-Change reprezinta calitate si durabilitate. De aceea, garantia pentru acumulatorii Power X-Change se extinde la 2 ani de la inregistrare.

Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".