productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Masina de gaurit si insurubat fara fir

TE-CD 18 Li Brushless-Solo

Articol nr.: 4513850EAN: 4006825611366
  • Membru al familiei Power X-Change
  • Motor fara perii - mai multa putere si durata de functionare mare
  • Mandrina metalica rapida de 13 mm
  • 2 trepte de viteza pentru insurubare puternica si gaurire rapida
  • Oprire rapida pentru schimbarea usoara si rapida a sculei
  • Maner ergonomic pentru lucru confortabil
  • Efort mai mic in timpul lucrului datorita manerului suplimentar
  • Iluminare led pentru zona de lucru
  • Fara acumulator si statie de incarcare (disponibile separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Masina de gaurit si insurubat, fara perii, Einhell TE-CD 18 Li Brushless – Solo este o unealta multifunctionala robusta, care combina performanta inalta cu durata de functionare mai mare. Motorul fara perii, de 60 Nm, ii ofera amatorului de hobby mai multa putere si timpi de functionare mai mari pentru insurubare puternica si gaurire rapida. Datorita angrenajului cu doua trepte de viteza, al masinii de gaurit fara fir, si celor 20 de setari de cuplu, puteti tine bine sub control randamentul ridicat al motorului, dozandu-l cu finete in functie de cerintele aplicatiei. In acelasi timp, masina de gaurit si insurubat fara fir face parte din familia Power X-Change si, deci, vine la pachet cu toate avantajele asociate bateriilor combinabile de inalta performanta. Functionarea continua nedorita nu mai reprezinta o neplacere datorita functiei de oprire rapida. Împreuna cu mandrina de gaurit metal, de 13 milimetri si de o calitate deosebita, pentru accesorii standard, puteti schimba rapid si usor sculele montate. Pentru a vedea bine progresul lucrarii dvs., masina este prevazuta cu o lampa cu led care ilumineaza zona de lucru. Design-ul ergonomic cu Softgrip asigura o sustinere ferma si utilizare confortabila, iar manerul suplimentar ajuta la reducerea efortului fizic. Acest produs se livreaza fara baterie sau incarcator. Bateriile si incarcatoarele pentru gama de produse Power-X-Change sunt disponibile separat.

 

Detalii tehnice

Numar viteze2
Turatie (treapta 1)0-500 min^-1
Turatie (treapta 2)0-1800 min^-1
Cuplu maxim60 Nm
Numar setari cupluri20 Setari
Mandrina 13 mm | un manson
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".