Aspiratoare umed/uscat intretinere, reparatii si utilizare: tot ce trebuie sa stiti despre aspiratorul profesional

Indiferent daca va aflati pe un santier, acasa sau efectuati o curatare profesionala a masinii: aspiratoarele umed/uscat sunt aspiratoarele perfecte pentru murdaria deosebit de persistenta. Cu manipulare si intretinere corespunzatoare, aspiratoarele umed/uscat aspira eficient praful uscat, lichidele, resturile mici si alte deseuri.

Caracteristicile speciale ale aspiratorului: functioneaza fara sac, astfel incat chiar si murdaria umeda poate fi aspirata cu usurinta. Aparatul perfect pentru o curatare rapida!

Aspiratoare umed/uscat: Perfecte pentru murdaria deosebit de persistenta

Aspiratoare umed/uscat: Instructiuni, sfaturi si intretinere

Cu instructiunile noastre, aspirarea este rapida si fara efort. Avem si cateva sfaturi si trucuri pentru manipularea, ingrijirea si intretinerea optima a aspiratorului dumneavoastra. Veti deveni rapid un profesionist in aspirarea umeda si uscata!

Instructiuni, sfaturi si intretinere pentru aspiratoarele umed/uscat

Curatare murdarie umeda si murdarie uscata: aspiratorul dumneavoastra este potrivit pentru aceste tipuri de murdarie

Aspiratoarele umed/uscat sunt minuni fara sac: nu sunt doar simple aspiratoare care pot indeparta rapid si fara efort murdaria uscata. Datorita designului lor fara sac, pot aspira cu usurinta si indeparta murdaria umeda si lichidele.

Acest lucru le face dispozitivul universal perfect pentru santiere si uz industrial – precum si pentru propria casa. Datorita accesoriilor aflate la indemana, cum ar fi filtrele, bateriile si accesoriile, aspiratoarele umed/uscat Einhell pot fi si mai versatile si se pot adapta exact nevoilor dumneavoastra.

Cele mai bune aspiratoare umed/uscat de la Einhell: cele mai populare modele ale noastre

Sunt puternice, silentioase si eficiente: aspiratoarele umed/uscat Einhell surprind atat utilizatorii profesionisti, cat si cei privati cu manevrarea simpla si puterea de aspirare impresionanta. Umed sau uscat, acasa, in masina sau pe santier: Cu aceste modele poti gasi cel mai bun aspirator umed/uscat pentru ceea ce trebuie să faci!

Instructiuni de utilizare a aspiratorului umed/uscat: Iata cum functioneaza

Un aspirator umed/uscat este extrem de usor de utilizat. Pentru a putea beneficia in continuare la maximum de dispozitivul dumneavoastra, va vom impărtasi cateva instructiuni pentru diferitele utilizari ale acestui aspirator universal.

Aspiratoare umed/uscat: Curatarea tapiteriei

Instructions

In masina sau in camera dumneavoastra de zi: petele de pe tapiterie, scaune sau canapele intotdeauna iritante. Cu functia umeda a aspiratorului umed/uscat Einhell puteti indeparta fara efort aceste pete.

  • Pur si simplu montati duza speciala pentru tapiterie din accesorii pe aspirator, umpleti-o pana la semn cu apa si adaugati un detergent de curatare adecvat.
  • Acum puteti regla aspiratorul umed/uscat astfel incat detergentul de curatare sa fie aplicat pe tapiterie prin atasament. Patrunde adanc in fibre, astfel incat se curata temeinic si eficient.
  • Dupa timpul de expunere necesar, acum puteti utiliza functia de aspirare a aparatului dumneavoastra pentru a scoate din nou apa din tapiterie. Acest lucru indeparteaza complet murdaria si petele. Asadar, scaunele tale auto sau mobilierul tapitat de acasa vor arata din nou ca noi in cel mai scurt timp!
Sfat: Cu un aspirator umed/uscat combinati beneficiile unui aspirator umed cu ale unui aspirator uscat. Dispozitivul perfect 2 în 1!
Aspiratoare umed/uscat: pot fi folosite si pe covorașe de podea

Aspiratorul umed/uscat: aspiratorul perfect pentru persoanele alergice

Filtrele avansate asigura faptul ca aspiratoarele umed/uscat Einhell elimina doar aerul steril. Acest lucru le face alegerea perfecta pentru cei care sufera de alergii sau pentru orice persoana sensibila la praf. Pe langa filtrele interschimbabile, aspiratoarele se livreaza si cu un sac de hartie care absoarbe praful si murdaria uscata. Punga poate fi eliminata rapid si curat, intr-un singur pas, odata ce ati terminat de aspirat.

Aspiratoare umed/uscat: libertate maxima de miscare cu aspiratoarele umed/uscat fara cablu electric

Imaginati-va ca puteti folosi aspiratorul in toata casa, in masina sau pe santier, fara a fi nevoie sa trageti un cablu enervant dupa dumneavoastra. Cu aspiratorul umed/uscat fara cablu electric din familia Power X-Change, acum este posibil!

Pregatiti-va pentru lucru fara cabluri si putere maxima de aspirare datorita acumulatorilor puternici si durabili. Oriunde trebuie sa indepartati praful sau murdaria umeda, un aspirator umed/uscat fara cablu este intotdeauna la indemana si poate fi folosit oriunde.

Instrumentul perfect pentru interiorul masinii

Aspiratoare umed/uscat: indepartarea murdariei umede

Instructiuni

Fie ca este vorba de bauturi varsate, apa de ploaie sau apa subterana pe santier: oriunde lichidele sau murdaria umeda trebuie indepartate rapid si complet, un aspirator umed/uscat este instrumentul ideal.

Pur si simplu scoateti punga de hartie din recipientul de colectare si activati functia de aspirare a aspiratorului. Motorul puternic si designul perfect al duzelor de aspiratie creeaza imediat o putere de aspiratie puternica pentru a indeparta apa, umezeala si murdaria.

Va puteti usca santierul in cateva minute, puteti elimina apa statatoare de pe terasa sau va puteti curata podeaua temeinic si eficient. Cand munca dumneavoastra este terminata, pur si simplu goliti apa din recipient si stergeti recipientul de colectare. Si ati terminat!

Aspiratoare umed/uscat: indeparteaza praful si murdaria uscata

Instructiuni

Pentru praf, par sau cantitati mici de moloz de cladiri: un aspirator Einhell umed/uscat este aspiratorul perfect atunci cand vine vorba de indepartarea murdariei uscata persistente de pe suprafete.

Toate aspiratoarele uscate de la Einhell pot fi folosite fara saci. Pentru o operare deosebit de usoara, aspiratoarele uscate pot fi echipate si cu un sac de hartie mare si robust, care absoarbe praful si murdaria. Acest lucru va mentine aspiratorul curat si puteti indeparta resturile din sac intr-un singur pas ușor.

Filtrele avansate asigura ca aerul evacuat de la aspiratorul umed/uscat este curat din punct de vedere igienic. Acest lucru le face alegerea perfecta pentru cei care sufera de alergii.

Chiar simplu, indepartarea prafului si murdariei uscate

Aspiratoare umed/uscat: utilizare pe santiere

Instructiuni

Pe santier pot aparea multe tipuri de murdarie. Daramaturile uscate ale peretilor, petele umede sau ploaia care intra trebuie indepartate rapid pentru a nu incetini lucrarile de constructie.

Un aspirator umed si un aspirator uscat intr-un singur dispozitiv: un aspirator umed/uscat este dispozitivul perfect pentru indepartarea tuturor tipurilor de murdarie de pe santier. Pur si simplu selectati setarea potrivita pentru a aspira murdaria umeda sau uscata si curatati totul cu un singur dispozitiv. Perfect pentru mesteri, zidari sau constructori care doresc sa-si pastreze locul de lucru curat si ordonat!

Gasiti accesoriul potrivit pentru aspiratorul dumneavoastra umed/uscat

Accesoriul potrivit: Profitati mai mult de aspiratorul dumneavoastra umed/uscat

Chiar si cu pachetul normal de livrare, aspiratoarele umed/uscat Einhell sunt dispozitive versatile pentru curatarea murdariei umede si uscate. Aceste accesorii va fac dispozitivul si mai versatil:

Acumulatori pentru aspiratoare umed/uscat fara cabvlu

Cu un acumulator suplimentar pentru aspiratorul dumneavoastra umed/uscat Power X-Change, puteti creste semnificativ timpul de utilizare al acestuia. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu acumulatorii de 18 volti, 2,5 Ah, disponibili in gama Power X-Change de la Einhell.

Duza pentru curatarea tapiteriei

Pentru a va curata temeinic covoarele si tapiteria din casa si masina adanc in pori, cel mai bine este sa folositi o duza speciala pentru tapiterie. Acest lucru va asigura ca puteti aplica detergentul de curatare adanc in covor sau tapiterie si apoi puteti indeparta totul din nou fara a lasa reziduuri.

Pungă din hartie pentru recipientul de colectare

Saci curati: Cu un sac pentru murdarie uscata si praf, aspiratorul dumneavoastra va ramane curat si va functiona la putere maxima chiar si dupa perioade lungi de utilizare. Sacii de hartie puternici pot fi scosi din aspirator intr-un singur pas simplu.

Rezumat: Un aspirator umed si un aspirator uscat intr-un singur dispozitiv

Aspiratorul de nivel urmator: Aspiratoarele umed/uscat de la Einhell sunt facute pentru a face curatarea casei, masinii sau santierului dumneavoastra foarte usoara. Indeparteaza fara efort murdaria umeda sau praful, pot fi folosite cu sau fara sac si sunt perfecte pentru cei care sufera de alergii datorita filtrelor lor. După cum puteti vedea in instructiunile noastre de utilizare, utilizarea aspiratoarelor umed/uscat este foarte usoară iar rezultatele sunt, de asemenea, convingatoare in comparatie directa cu un aspirator conventional.