Tehnologia motorului fara perii

Surubelnite si masini de gaurit moderne, fara fir si fara perii de carbune!

Tehnologie inovatoare de antrenare pentru satisfacerea celor mai provocatoare cerinte

Abraziune minimizata - performanta maximizata!

Fara intretinere, cu performanta inalta si eficienta energetica: periile de carbune din motoarele electrice conventionale au efect foarte negativ asupra eficientei si durabilitatii. Din acest motiv noi ne-am dotat uneltele cu dispozitive moderne de antrenare fara perii. Pierderile de frictiune sau timpul involuntar de pauza cauzat de supraincalzirea motoarelor sunt acum de domeniul trecutului!

Mai multa putere! Fara teama de gaurire: energia fara perii va ajuta sa obtineti performanta si cuplu maxime.

Eficienta reala arata asa!

Tehnologia moderna ne permite sa cream motoare electrice fara perii de carbune. In acest fel, periile care, in motoarele electrice conventionale schimba polaritatea prin contact mecanic cu rotorul, aici polaritatea este schimbata electronic. Ele creeaza un camp magnetic rotativ pe care-l urmeaza rotorul - fara contact, fara abraziune si cu eficienta ridicata. 

Perforati o gaura, si inca o gaura, si inca o gaura: acumulatorii beneficiaza si de eficienta inalta a aparatului. De aceea, noi folosim in multe unelte si echipamente de gradina Power X-Change, motoare fara perii, cu un nivel de eficienta deosebit de ridicat. Greutatea mica si design-ul compact ale motoarelor fara perii fac ca uneltele sa fie usor si comod de manuit. 

Durabilitate mare! Nu sar scantei - dar prietenia arde puternic! Motoarele noastre fara perii sunt exceptional de robuste, nu necesita intretinere si au o durata mare de viata.

Toate avantajele dintr-o privire - de aceea motoarele noastre fara perii sunt atat de bune:

Puternic

Performanta maxima - fara compromis

Performanta mai buna prin reducerea pierderilor de frictiune: motoarele noastre fara perii permit turatii si cuplu mai mari in comparatie cu motoarele electrice conventionale.

Durata de viata mai mare

Frictiune minima - timp minim de oprire a activitatii

Ideal pentru proiecte mari: pentru ca genereaza mai putina caldura, motoarele noastre fara perii pot fi utilizate mai mult timp, la capacitate mai mare, fara sa se supraincalzeasca. 

Nu necesita intretinere

Fara uzura - fiabilitate maxima

Motoarele fara perii nu au perii de carbune care sa cauzeze uzura prin abraziune mecanica. In comparatie cu motoarele conventionale cu perii de carbune, noi marim semnificativ durata de viata. 

Compact

Motor mic - efect mare

Motoarele fara perii pot fi concepute mai compacte, pentru a economisi spatiu si greutate - pentru unelte deosebit de usoare si ergonomice.

Eficient

Eficienta mai mare - timp maxim de functionare

Mai multa eficienta si anduranta: pentru ca motoarele fara perii nu cauzeaza pierderi prin frictiune, puterea acumulatorului cu sistem Power X-Change poate fi folosita foarte eficient.