productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Aparat de sudura electric

TC-EW 160 D

Articol nr.: 1546070EAN: 4006825628777
  • Curent de sudura reglabil
  • Termostat cu led indicator
  • Ventilator de racire
  • Mobil
  • Borna de impamantare
  • Suport de electrod
  • 2 conductori de retea 230 V / 400 V
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Aparatul electric de sudura Einhell TC-EW 160 D este un ajutor indispensabil la lucrarile de sudura pretentioase din atelier sau garaj. Pentru imbinarea pieselor precum otel plat si cornier sau sudarea definitiva a tevilor, sudorul poate executa cu usurinta chiar si lucrari dificile, datorita functiilor sale complete. Curentul de sudura al aparatului electric de sudura Einhell TC-EW 160 D este reglabil. Sistemul de racire cu ventilator puternic impiedica supraincalzirea chiar si in timpul lucrului prelungit. Termostatul cu led indicator faciliteaza supravegherea constanta a functionarii si sigurantei. Aparatul de sudura are un maner practic de transport si borna de impamantare. Suportul de electrod asigura ordinea, astfel incat trebuie doar sa rasuciti mana pentru a incepe sudura. Aparatul de sudura este mobil, adica poate fi mutat rapid in locul in care doriti sa-l utilizati. Echipamentul este functional si usor de utilizat. Cu un curent de sudura de 55 - 160 A, ofera putere suficienta pentru utilizare versatila. Este dotat cu doua cabluri de legatura (230 V / 400 V).

Detalii tehnice

Alimentare230/400 V | 50 Hz
Siguranta16 A
Curent sudura55 A - 160 A
Voltaj 48 V
Diametru electrod1.6 mm - 4 mm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".