einhell-accessory-battery-4511396-productimage-101
einhell-accessory-battery-4511396-productimage-101
Acumulator

4,0 Ah Power X-Change Akku

Articol nr.:4511396EAN: 4006825610376
 • Utilizare universala pentru toate dispozitivele Power X-Change:
 • Economie de bani, protectia mediului si flexibilitate
 • Sistemul management acumulator controlat de procesul ABS inseamna
 • Siguranta, performanta, timp de functionare, durata de viata max.
 • Libertatea de functionare: Fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celulele Li-Ion de inalta calitate fara efect de memorie
 • Autodescarcare redusa si putere mare si constanta
 • Control incarcare acumulator cu 3 leduri
 • Carcasa cauciucata ofera prindere si protectie inalta la socuri
 • Maner cu scobitura pentru indepartare usoara
 • Carcasa protejata la praf, coroziune si deteriorare mecanica
 • Tehnologia TWIN-Pack: acumulatori 2x18V PXC - mai multa putere
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-battery-4511396-productimage-101
Descrierea articolului

Acumulatorul Einhell 18 V 4.0 Ah cu litiu-ion este membru al familiei de inalta performanta Power X-Change, care include sisteme multifunctionale si interschimbabile: fiecare dispozitiv din gamele pentru gradina si de unelte din seria de sistem poate fi utilizat cu orice acumulator PXC. Acumulatorii din familia de sistem PXC pot fi incarcati cu oricare incarcator din serie. Avantajele sunt evidente. Un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu doar economiste costuri considerabile de cumparare, ci elimina si dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Siguranta maxima este asigurata de sistemul de management proactiv al bateriei de la Einhell. Acumulatorii au o durata de viata mult mai mare pentru ca ciclurile de incarcare sunt adaptate la fiecare situatie. Celulele litiu-ion de calitate superioara sunt rezistente la auto-descarcarea specifica bateriilor. Mai mult decat atat, acumulatorii pot fi incarcati oricand, indiferent de nivelul lor de incarcare, fara sa se defecteze. Un indicator al starii de incarcare cu trei leduri indica starea curenta de incarcare a acumulatorului dintr-o privire. Componentele de exceptie asigura monitorizarea permanenta a parametrilor in timpul incarcarii. Carcasa cauciucata asigura protectie excelenta la impact dar si sustinere ferma. Manerele inecate incorporate permit demontarea acumulatorului fara efort si in mod ergonomic.

Detalii tehnice

Voltaj18 V
Capacitate acumulator4 Ah
Putere maxima900 W
Numar acumulatori1 Pieces
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".