PXC-Starter-Kit

18V 4,0Ah PXC Starter Kit A1

Articol nr.:4512042EAN: 4006825613704
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512042-productimage-101
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512042-productimage-101
PXC-Starter-Kit

18V 4,0Ah PXC Starter Kit A1

Articol nr.: 4512042 EAN: 4006825613704
 • Utilizare universala pentru toate dispozitivele Power X-Change:
 • Economie de bani, protejare mediu inconjurator si flexibilitate
 • Caracteristici acumulator:
 • Sistem de management al acumulatorului controlat de proces ABS
 • Siguranta, performanta, timp de operare si durata de viata mare
 • Fara cabluri electrice incalcite si utilizare fara restrictii
 • Celulele Li-Ion de inalta calitate - fara efect de memorie
 • fara autodescarcare si putere mare constanta
 • Nivel de incarcare curent indicat prin afisaj LED in 3 etape
 • Maner tip adancitura pentru indepartarea usoara
 • Carcasa protejata impotriva praf, coroziune si daune mecanice
 • Potrivit pentru utilizare TWIN-PACK in aplicatii cu putere de 36V
 • Caracteristici ale incarcatorului:
 • Economisire de spatiu extrem de mare datorita designului compact
 • Tehnologia de incarcare rapida asigura timp scurt de incarcare
 • Monitorizarea permanenta a acumulatorului pentru incarcare optima
 • Reactivare acumulatori descarcati folosind modul de actualizare
 • Siguranta maxima datorita gestionarii inteligente a sarcinilor
 • Informatii curente de stare pe afisaj LED in 6 etape
 • Inele de agatare integrate pentru montarea pe perete
Vedeti mai multe informatii
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512042-productimage-101
Descrierea articolului

Starter kit-ul Einhell 18V 4.0Ah PXC este baza ideala pentru inceputul sau extinderea gamei Power X-Change din casa ta. Starter kit-ul cu un acumulator de 18V 4,0Ah Power X-Change PLUS si un incarcator de mare viteza este un membru al sistemului de acumulatori Power X-Change, multifunctional si complet interschimbabil de la Einhell. Acumulatorii Power X-Change pot fi utilizati universal pentru a furniza energie si anduranta la fiecare masina fara fir din intreaga familie de produse pentru gradina si atelier. Incarcatoarele din aceasta serie pot fi, de asemenea, utilizate universal pentru fiecare acumulator PXC. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate masinile nu numai ca economisesc costuri semnificative de cumparare, utilizarea universala contribuie, de asemenea, la protejarea mediului si asigura flexibilitate in casa si gradina. De asemenea, elimina neplacerea si haosul de a avea diferiti acumulatori si incarcatoare pentru fiecare instrument separat. Acumulatorul PXC de inalta calitate rezista la efectul de memorie si la auto-descarcarea asociata in mod normal cu acumulatorii, pentru a oferi o putere constanta ridicata. Power X-Change de 18 V 4,0 Ah este acumulatorul de baza ideal din familia Power X-Change si este potrivit si pentru utilizarea TWIN-PACK pentru aplicatii de 36 V. Sistemul de gestionare activ cu ABS are un microprocesor pentru monitorizarea permanenta a parametrilor acumulatorului. Prin urmare, asigura siguranta maxima, performanta optima a masinii, timp de functionare maxim si durata de viata maxima. Nivelul de incarcare al curentului poate fi verificat pe un afisaj LED in 3 trepte. Carcasa este proiectata sa fie rezistenta la praf, coroziune si influente mecanice. Exista un maner tip adancitura pentru a permite scoaterea acumulatorului cu usurinta din fiecare unealta. Incarcatorul de mare viteza are un design compact si, prin urmare, ocupa putin spatiu si exista orificii de suspensie integrate pentru a putea fi agatat pe perete. Tehnologia de incarcare de mare viteza inseamna timp de incarcare scurt, iar pentru incarcare optima si siguranta maxima, acumulatorul este monitorizat permanent de un sistem inteligent de gestionare a incarcarii. Exista un mod de actualizare pentru reactivarea acumulatorilor care au suferit descarcari exhaustive. Toate informatiile actualizate sunt furnizate de indicatorul LED de nivel de incarcare in 6 etape.

Detalii tehnice

Alimentare incarcator acumulatori200-250 V | 50-60 Hz
Voltaj iesire incarcare20 V
Timp de incarcare75min
Voltaj18 V
Capacitate acumulator4 Ah
Putere maxima900 W
Numar acumulatori1 Pieces

FĂCUT PENTRU LOCURI DE MUNCĂ EXIGENTE

De la sistemul de management activ al acumulatorilor controlat de procesor pana la celulele de inalta calitate si structura eficienta la racire, toate componentele acumulatorilor au fost dezvoltate astfel incat sa permita libertate maxima fara cablu pentru toate proiectele: putere optimizata a dispozitivului, timpi de rulare maximizati, durata de viata extinsa a acumulatorilor si mai multa securitate.

FCUT-PENTRU-LOCURI-DE-MUNC-EXIGENTE
Urmariti-intotdeauna-nivelul-de-incarcare

Urmariti intotdeauna nivelul de incarcare

La apasarea unui buton, indicatorul nivelului de incarcare arata nivelul de incarcare al acumulatorilor folosind trei LED-uri.

2-ani-garantie

2 ani garantie

Power X-Change reprezinta calitate si durabilitate. De aceea, garantia pentru acumulatorii Power X-Change se extinde la 2 ani de la inregistrare.

Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".