productimage
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
Incarcator acumulatori PXC

Power-X-Twincharger 3 A

Articol nr.:4512069EAN: 4006825629729
  • Gata de utilizare mai rapid prin incarcare simultana: 2*18 V
  • Acumulator mai durabil: cicluri de incarcare adaptate situatiei
  • Siguranta maxima cu managementul inteligent al incarcarii
  • Monitorizare permanenta acumulator pentru incarcare optima
  • Informatii actualizate cu sistem de incarcare in 6 trepte
  • Montaj pe perete simplu cu urechi incorporate de suspensie
  • Uz universal cu toate aparatele reincarcabile Power X-Change
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Incarcatorul Einhell PXC Power-X Twincharger 3 A ofera incarcare completa intr-un pachet dublu: doi acumulatori din seria de sisteme Power X-Change litiu-ion de inalta performanta de la Einhell pot fi incarcate simultan. Un acumulator din seria Power X-Change inseamna un acumulator pentru toate produsele. Acumulatorii Power X-Change se pot folosi cu toate echipamentele de gradina si uneltele de mestesug din seria de sisteme de inalta performanta de la Einhell. Uneltele si echipamentele pentru gradina din familia de sisteme Power X-Change sunt pregatite de utilizare mai rapid datorita incarcarii paralele a doi acumulatori de 18 V. In plus, ciclurile de incarcare sunt adaptate la situatie, astfel incat acumulatorii au o durata de viata mai mare. Managementul inteligent al incarcarii ofera siguranta maxima. Pentru incarcare optima, acumulatorii sunt permanent monitorizati in timpul incarcarii. Utilizatorul primeste informatii actualizate despre starea acumulatorului in timpul incarcarii datorita sistemului de incarcare in 6 trepte. Pentru montaj simplu pe perete, incarcatorul Power-X Twincharger 3 A are urechi incorporate de suspensie. Incarcatorul se poate utiliza universal cu orice acumulator Power X-Change.

Detalii tehnice

Alimentare220-240 V | 50-60 Hz
Voltaj 18 V
Iesire curent3000 mA
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".