productimage
productimage
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
productimage
detail_image
example_usage
example_usage
Lanterna fara fir

TE-CL 18 Li H-Solo

Articol nr.: 4514130EAN: 4006825610451
  • Membru al familiei Power X Change
  • LED de inalta calitate a companiei CREE Ltd.
  • Flexibilitate ridicata datorita capului pivotant
  • Carlig metalic practic
  • Maner ergonomic cu soft grip
  • Livrat fara acumulator si incarcator (disponibil separat)
Vedeti mai multe informatii
productimage
Descrierea articolului

Lampa cu acumulator TE-CL 18 Li H - Solo asigura o lumina foarte puternica atunci cand lucrati in intuneric sau in zonele cu iluminare slaba. Produsul este echipat LED-uri de inalta performanta produse de CREE Ltd. pentru lumina mai stralucitoare cu 280 lm. Gratie unui consum redus de energie, lampa asigura un iluminat prelungit. Iiluminarea optima este asigurata de capul pivotant al lampii. Carcasa robusta cu maner de transport si maner cauciucat face lampa foarte usor de transportat. De asemenea, aceasta poate fi agatata rapid si usor in orice loc cu ajutorul carligului practic din metal. Lampa cu acumulator TE-CL 18 Li H-Solo face parte din seria de produse Einhell Power X-Change si poate fi alimentata de la orice acumulator pentru seria Power X-Change. Se livreaza fara acumulator si incarcator, ca un produs complementar produselor existente din seria Power X-Change.

Detalii tehnice

Flux luminos280 lm
Descarcari similare
Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".