Mai multa putere, anduranta, durata de viata.

PurePOWER Brushless de la Einhell. 

Fara intretinere, de inalta performanta si eficient din punct de vedere energetic: Motoarele PurePOWER Brushless de la Einhell ofera avantaje semnificative fata de motoarele conventionale cu perii de carbon, care vorbesc de la sine.

Acesta este motivul pentru care am echipat uneltele noastre cu motoarele PurePOWER Brushless cu motoare de ultima generatie, fara perii, care nu numai ca asigura putere si performanta maxime, dar impresioneaza in toate domeniile si proiectele cu cele mai inalte cerinte. Pierderile prin frecare sau intreruperile neplanificate din cauza supraincalzirii motoarelor sunt de domeniul trecutului, permitand o durata de viata mai lunga a acumulatorului si a utilizarii pentru dispozitivele noastre cu motoare PurePOWER Brushless.

PurePOWER BRUSHLESS

Doar de la Einhell. 

+25%
mai multa putere
+50%
mai mult timp de functionare
+100%
durata mai mare de viata

CARACTERISTICI

Tehnologie de actionare inovatoare pentru a satisface cele mai dificile cerinte

Frecare redusa la minimum - durata de functionare maximizata! 

In motoarele conventionale cu perii de carbon, caldura este generata de frecarea periilor de carbon. Aceasta frecare extrage energie inutila din acumulatorul care furnizeaza energie pentru motor. Astfel, aceasta energie consumata nu mai este disponibila pentru acumulator sau pentru dispozitiv, ceea ce duce, in consecinta, la o durata de viata mai scurta a acumulatorului. 

Tehnologia de ultima generatie permite constructia motoarelor electrice fara perii Einhell PurePOWER Brushless. In cazul motoarelor noastre fara perii din carbon, nu exista nicio frecare care ar necesita energie suplimentara. Motorul PurePOWER Brushless poate utiliza eficient energia de la acumulator si poate functiona cu aceasta pentru mai mult timp - cu avantajul unei durate de viata constanta mai mare a acumulatorului si al unei eficiente mai mari.

Durata de viata extinsa a acumulatorului va economiseste cateva cicluri de incarcare si va permite sa implementati numeroase proiecte mari fara pauza. Acest lucru nu economiseste doar timp, ci si energie si resurse valoroase.

Eficienta maxima datorita controlului prin microprocesor.

Un microprocesor de pe placa de circuit a motorului fara perii PurePOWER calculeaza consumul optim de energie al acestuia. Aceasta optimizare duce la cea mai mare eficienta si la o performanta semnificativ mai mare decat in cazul motoarelor cu perii conventionale. Putere si performanta pe care le puteti simti cu adevarat. Acest lucru este evident, de exemplu, intr-un cuplu mai mare cu surubelnitele fara cablu de aceeasi dimensiune.   

Aceasta tehnologie face posibila dezvoltarea unor dispozitive mult mai compacte, deoarece motoarele pot fi proiectate pentru a fi semnificativ mai mici la aceeasi putere. 

Un avantaj rezultat al motorului fara perii PurePOWER este greutatea redusa si designul compact. Prin urmare, o surubelnita fara cablu PurePOWER Brushless este semnificativ mai usoara si mai compacta decat echivalentul cu motor cu perii.

Prin urmare, manevrarea si confortul uneltelor sunt semnificativ imbunatatite si permit lucrul confortabil, fara oboseala.

Durata de viata maxima. Garantata.

Motoarele conventionale cu perii de carbon se uzeaza din cauza frecarii periilor. Deoarece motoarele PurePOWER Brushless functioneaza fara perii din carbon, acestea nu sunt supuse niciunei uzuri sau perioade de nefunctionare din cauza supraincalzirii, iar uzura nu afecteaza nici ea motoarele noastre. 

Din acest motiv, motoarele PurePOWER Brushless functioneaza la nesfarsit. 

Suntem atat de convinsi de aceasta durata de viata maxima incat oferim o garantie de 10 ani pentru motoarele noastre PurePOWER Brushless.

AVANTAJE

Puternic

Performanta maxima - fara compromisuri.

Performanta mai buna prin gestionarea puterii controlata de microprocesor: motoarele noastre PurePOWER fara perii permit o viteza si un cuplu mai mari in comparatie cu motoarele electrice conventionale.

Durata de viata mai lunga

Frecare minima - timp de nefunctionare minim

Ideal chiar si pentru proiecte mari: Datorita generarii unei cantitati mai mici de caldura, masinile noastre fara perii pot fi utilizate pe durate mai lungi, la capacitati mai mari, fara supraincalzire.

Fara intretinere

Fara uzura - cea mai mare fiabilitate

Motoarele fara perii nu sunt supuse uzurii periei de carbon prin abraziune mecanica. In comparatie cu motoarele conventionale cu perii de carbon, durata de viata este semnificativ mai mare.

Compact

Motor mic - efect mare

Motoarele fara perii pot fi proiectate mai compact, economisind spatiu si greutate - pentru unelte deosebit de usoare si ergonomice.

Durabil

Economisiti costuri si resurse.

Durata de viata mai lunga a motoarelor PurePOWER Brushless creste si durata de viata a dispozitivelor Power X-Change operate cu acestea. Acest lucru nu numai ca economiseste costurile pentru orice achizitie noua, dar economiseste si resurse valoroase.

Garantie

Durata de viata garantata

Suntem atat de convinsi de durabilitatea si rezistenta motoarelor noastre PurePOWER Brushless, incat oferim o garantie de 10 ani pentru motoarele dispozitivelor fara cablu Power X-Change.

GARANTIE

Garantie de 10 ani pentru motoarele PurePOWER Brushless.

Suntem atat de convinsi de durabilitatea si rezistenta motoarelor noastre PurePOWER Brushless incat oferim o garantie de 10 ani pentru motorul dumneavoastra PurePOWER Brushless. 

Nu trebuie decat sa va inregistrati dispozitivul online pentru a beneficia de garantia extinsa. Aici va explicam exact cum functioneaza acest lucru:

PUREPOWER BRUSHLESS

Unelte si echipamente de gradina

Masina de gaurit/insurubat fara cablu

TE-CD 18/50 Li BL-Solo

Ferastrau circular portabil fara cablu

TE-CS 18/190 Li BL-Solo

Ciocan rotopercutor fara cablu

HEROCCO 36/28

Un acumulator pentru putere maxima.

Un acumulator pentru mai mult de 300 de dispozitive pentru atelier, gradina, timp liber si casa dumneavoastra.

Fie ca este vorba de un ciocan rotopercutor fara perii sau de o masina fara cablu de tuns gazon
- acumulatorul Power X-Change se potriveste intotdeauna.