Arata mai mult

Einhell este partenerul principal al
BMW i Motorsport

In viitor cu puterea acumulatorilor

Incepand din sezonul 2018/19 ne prezentam ca un mandru partener principal al BMW i Motorsport in Campionatul ABB FIA Formula E. Cu acest parteneriat, dorim sa devenim si mai buni pentru dumneavoastra si sa asiguram prima pozitie in ceea ce priveste expertiza acumulatorilor in sectorul DIY. De la inceputul parteneriatului, mecanicii
BMW i Andretti Motorsport s-au bazat pe libertatea fara fir a produselor Power X-Change Einhell in garajul lor de curse. La urma urmei, performanta, rezistenta, durabilitatea si inovatia sunt considerate pietrele de temelie ale Formulei E, dar sunt la fel de decisive pentru instrumentele fara fir ale lui Einhell.

Folosim masinile Einhell in fiecare zi - si probabil sunt utilizate de zece ori mai greu decat oricine le foloseste acasa. Fiabilitatea a fost suta la suta. Si cel mai bun lucru despre utilizarea gamei Einhell este faptul ca acelasi acumulator se potriveste in fiecare instrument diferit. (Roger Griffiths, directorul echipei BMW i Andretti Motorsport)
Roger Griffiths
BMW i Andretti Motorsport Team Principal

Directorul echipei BMW i Andretti Motorsport

Roger Griffith referitor la utilizarea produselor Einhell in Formula E

In calitate de producator de top de masini unelte de ultima generatie pentru casa si gradina, ne prezentam ca principalul partener al BMW i Motorsport ca parte a Formulei E si suntem astfel la varful tehnologiilor viitoare, pe care le transferam catre sectorul masinilor unelte. In plus, de la inceputul parteneriatului, echipam echipa din jurul BMW i Andretti Motorsport cu masinile noastre Power X-Change, oferind astfel mecanicii libertate fara fir in garajul de curse. Roger Griffiths explica in videoclip de ce el si echipa sa sunt atat de multumiti de performanta, rezistenta si calitatea produselor Einhell. Aflati mai multe despre parteneriatul dintre Einhell si BMW.

Masini Einhell in actiune

in garajul de curse

Sezonul 2020/21

13 curse in primele metropole ale acestei lumi

Campionatul ABB FIA Formula E 2020/2021

Un sezon special

Campionatul ABB FIA Formula E va intra in al saptelea sezon in 2020/21. Datorita pandemiei Corona, inaintea Campionatului Mondial ABB FIA Formula E 2020/21, Formula E si FIA confirma un calendar de curse actualizat in blocuri. Mai mult, sezonul din acest an nu se va deschide in Santiago de Chile asa cum era planificat, ci in urmatoarea locatie planificata, Diriyah, Arabia Saudita Calendarul curent al curselor poate fi gasit aici.

Inceputul celui de-al saptelea sezon

Temperaturi fierbinti si trasee provocatoare

Cursa de deschidere a E-Prix-ului si primul dublu titlu asteapta pilotii si fanii de Formula E in Diriyah, Arabia Saudita, pe 26 si 27 februarie. Traseul sinuos face parte din calendarul cursei de Formula E inca din cel de-al cincilea sezon. Nicio alta echipa nu a avut la fel de succes acolo ca echipa BMW i Andretti Motorsport: BMW a inregistrat trei pole position-uri si doua victorii in cursa aici la precedentul E-Prix.

Noul BMW iFE.21

Gata pentru sezonul 2020/21

Partenerul nostru BMW i Motorsport a dezvaluit noul BMW iFE.21 inainte de inceperea sezonului 2020/21 ABB FIA Formula E Championship. Experienta BMW continua sa se afle in primul rand in centrul vehiculului, sistemul de propulsie imbunatatit. Caracteristicile BMW Racing eDrive02 au fost revizuite pe baza informatiilor detaliate asupra pistelor individuale adunate de echipa in sezonul sau de debut si adaptate la provocarile specifice cursei de Formula E. Asteptam cu nerabdare un alt sezon alaturi de BMW i Motorsport si prima cursa din Santiago de Diriyah.

2.8
Accelerare de la 0 la 100 in secunde
250/335.26
Putere in kW / CP
98.5%
Eficienţa maxima
Sponsorizarea sau partenerii echipei noastre de curse sunt mult mai mult decat o simpla marca pe partea laterala a masinii sau a camasii mele. Este vorba despre oameni care au aceeasi mentalitate si etica de lucru ca si noi. Si Einhell s-a dovedit a fi remarcabil in acest sens a avut un impact imens asupra operatiunii noastre (Roger Griffiths BMW i Andretti Motorsport Team Principal)
Roger Griffiths
BMW i Andretti Motorsport Team Principal

Einhell si BMW i Motorsport

Mai mult decat un parteneriat

Masini Einhell utilizate - Libertate fara fir in garajul de curse cu fiabilitate suta la suta
Einhell si BMW i Andretti Motorsport - Parteneri cu aceeasi mentalitate
Echipa ca familie - Personalitatea conteaza in mediul dificil de curse cu motor

Perspective, fapte si antecedente

BMW i Motorsport si Formula E dintr-o privire

BMW and Formula E

Formula E ca platforma pentru mobilitatea viitorului

Inca din sezonul 2018/19, BMW i Andretti Motorsport a fost reprezentat ca o echipa de lucru in Campionatul ABB FIA Formula E. Cu noul propulsor BMW i pentru BMW iFE.18 si BMW iFE.21 dezvoltat in continuare, BMW colecteaza informatii valoroase in timpul curselor, care vor fi incorporate direct in dezvoltarea in serie a viitoarelor modele si motoare precum de exemplu iNEXT. La randul sau, motorul Formula E profita de experienta seriei.

Prezentarea generala a BMW i Motorsport

Formula E

Mai mult decat doar sportul cu motor

Campionatul ABB FIA Formula E este prima serie de motoare din lume pentru masinile de curse cu motoare electrice. Asa-numitele curse E-Prix au loc pe cursurile oraselor din orasele din intreaga lume din 2014. Scopul Campionatului ABB FIA Formula E nu este doar sa se distreze cu acest sport, ci si sa promoveze inovatia pentru sistemele de motoare electrice si demonstreaza potentialul energiei durabile. In acest fel, Campionatul ABB FIA Formula E reuseste sa reuneasca excelenta sportiva si conceptele de automobile durabile.

Pe site-ul oficial Formula E

Caracteristici speciale ale Formulei E

Fanboost

Formula E este singura serie de curse de motorsport din lume in care fanii joaca un rol activ in influentarea rezultatului cursei. Formula E FANBOOST ofera fanilor sansa de a vota pentru soferul lor preferat si de a le oferi mai multa putere in cursa. Votarea incepe cu 6 zile inainte de cursa si se termina cu 15 minute inainte de start.

Cum functioneaza Fanboost?

Cei cinci piloti cu cele mai multe voturi FANBOOST obtin mai multa putere pentru o perioada scurta de timp, care poate fi utilizata intr-o fereastra de 5 secunde in a doua jumatate a cursei. In aceasta fereastra, puterea masinilor de curse Gen2 este crescuta temporar de la 200 kW (272 CP) la 250 kW (340 CP).

Faceti clic aici pentru a citi mai multe despre Formula E FANBOOST