Garantie acumulator Power X-Change

Serviciul nostru gratuit suplimentar special pentru dumneavoastra

Acumulatorii nostrii Power X-Change au fost dezvoltati pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Nu numai ca suntem mandri de durabilitatea consecventa a acumulatorilor nostrii, incat ii garantam: prin urmare, extindem garantia pentru acumulatorii nostrii Power X-Change la 2 ani pentru persoanele fizice.

Pur si simplu sa va inregistrati acumulatorul Power X-Change in primele 30 de zile de la data achizitionarii si profitati de garantia extinsa a acestuia. In loc de o garantie de 12 luni, veti primi astfel o garantie gratuita de 2 ani de la producator. Inregistrati-va acum si descarcati astazi certificatul de garantie!

Avantajele dumneavoastra

  • Extinderea gratuita a garantiei la 2 ani pentru persoanele fizice.
  • Inregistrarea este posibila pana la 30 de zile dupa cumparare.
  • Aplicati online si descarcati certificatul de garantie.

Iata cum functioneaza

Aflati mai multe

Incepeti sa aflati conditiile de garantie Einhell si procedura in caz de service..

Inregistrati-va sau conectati-va

Creati-va contul de utilizator personal sau conectati-va.

Solicitati o prelungire a garantiei

Puteti inregistra produsul dvs. Einhell si va puteti descarca certificatul de garantie personal din contul dumneavoastra de utilizator.

Direct la prelungirea garantiei Inregistrati-va noul dispozitiv Einhell online si beneficiati de un an complet de garantie suplimentara. Trebuie doar sa va conectati la contul dumneavoastra si sa urmati instructiunile.