PXC-Starter-Kit
2x 4,0Ah & Twincharger Kit 1
Articol nr.:4512112EAN: 4006825655766
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-productimage-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-detail_image-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-productimage-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-detail_image-001
PXC-Starter-Kit

2x 4,0Ah & Twincharger Kit 1

Articol nr.: 4512112 EAN: 4006825655766
 • Utilitate universala pentru toate aparatele Power X-Change
 • Economie de bani, protectie a mediului si flexibilitate
 • Timp de lucru mai lung + putere mai mare cu 2 acumulatori de 18V
 • Caracteristicile acumulatorului:
 • Sistemul ABS de administrare proces acumulator inseamna
 • siguranta max, performanta optima, timp functionare, durata viata
 • Libertate fara fir: Fara cabluri incurcate si lucru liber
 • Celule Li-Ion de calitate superioara fara efect de memorie
 • Autodescarcare redusa si putere ridicata si constanta
 • Nivelul actual de incarcare indicat de afisajul LED in 3 trepte
 • Protectie la soc si apucare buna datorita carcasei cauciucate
 • Maner incastrat pentru o indepartare usoara
 • Carcasa protejata impotriva praf, coroziune si socuri mecanice
 • Potrivit pentru utilizare TWIN-PACK in aplicatii de 36V
 • Caracteristicile incarcatorului:
 • Incarcarea paralela a 2 acumulatori de 18V economiseste spatiu
 • Disponibilitate rapida, ridicata + lucru neintrerupt
 • Tehnologie incarcare rapida: acumulator gata de utilizare 75 min.
 • Monitorizare permanenta acumulator pentru incarcare optima
 • Reactivare acumulatori descarcati folosind modul de actualizare
 • Siguranta maxima datorita gestionarii inteligente a incarcarii
 • Informatii curente pe afisajul de stare cu LED-uri pe 6 niveluri
 • Montaj pe perete usor datorita elementelor de suspensie integrate
Vedeti mai multe informatii
Afiseaza mai putine informatii
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-productimage-001
Descrierea articolului

Starter Kitul Einhell 18V 2x 4,0 Ah PXC este baza ideala pentru a incepe sau pentru a extinde gama Power X-Change in locuinta dumneavoastra. Kitul de pornire cu doi acumulatori Power X-Change de 18V 4,0 Ah si un incarcator de mare viteza este un membru al sistemului de acumulatori multifunctionali si complet interschimbabili Power X-Change de la Einhell. Acumulatorii Power X-Change pot fi utilizati in mod universal pentru a furniza putere si rezistenta la fiecare unealta fara cablu din intreaga familie de produse pentru gradina si atelier. Incarcatoarele din serie pot fi, de asemenea, utilizate universal pentru fiecare acumulator PXC. Avantajele pentru client sunt evidente: un singur acumulator si un singur incarcator pentru toate uneltele nu numai ca economiseste costuri semnificative de achizitie, dar utilizarea universala ajuta, de asemenea, la protejarea mediului si ofera flexibilitate si in casa si gradina. De asemenea, se elimina dezordinea si haosul de a avea acumulatori si incarcatoare diferite pentru fiecare unealta in parte. Pentru putere mare, timp de lucru lung si sustinut si pentru a utiliza dispozitive de 36 V (2x 18 V) sunt inclusi 2 acumulatori. Acumulatorul de inalta calitate rezista efectului de memorie si autodescarcarii asociate in mod normal cu acestia, pentru a oferi o putere ridicata constanta. PXC PLUS de 18 V 4,0 Ah PXC PLUS este un acumulator din familia Power X-Change si este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea TWIN-PACK pentru aplicatii de 36 V. Sistemul de gestionare activa a acumulatorilor, controlat prin procesul ABS, dispune de un microprocesor pentru monitorizarea permanenta a parametrilor. Prin urmare, acesta asigura o siguranta maxima, o performanta optima a masinii, durata de functionare maxima si durata de viata maxima. Nivelul actual de incarcare poate fi verificat pe un afisaj LED cu 3 trepte. Carcasa este proiectata pentru a fi rezistenta la praf, coroziune si influente mecanice. Invelisul de cauciuc asigura o protectie ridicata impotriva impactului, impreuna cu o buna aderenta. Exista un maner in forma de jgheab pentru a permite scoaterea cu usurinta a acumulatorilor din fiecare unealta. Incarcarea in paralel a ambilor acumulatori economiseste spatiu, asigura o disponibilitate rapida si ridicata si duce la o munca continua, in special cu dispozitive de 2x 18V. Exista ochiuri de suspendare integrate pentru a fi agatat cu usurinta pe perete. Tehnologia de incarcare de mare viteza inseamna, ca cele doi acumulatori de 4.0Ah sunt din nou gata de functionare in 75 de minute. Pentru o incarcare optima si siguranta maxima, acumulatorul este monitorizat permanent de un sistem inteligent de gestionare a incarcarii. Exista un mod de reimprospatare pentru reactivarea acumulatorilor care au fost supusi unei descarcari profunde. Toate informatiile de ultima ora sunt furnizate de indicatorul LED al nivelului de incarcare in 6 trepte.

Detalii tehnice

Numar de acumulatori inclusi in livrare2 pcs
Numar de incarcatoare incluse in livrare1 pcs
Promisiunea-Einhell-de-compatibilitate

Promisiunea Einhell de compatibilitate

Fiecare acumulator Power X-Change este compatibil cu toate dispozitivele din sistem. Intreaga gama este inclusa, de la polizoare unghiulare pana la aspiratoare, pentru casa, atelier, gradina sau garajul dumneavoastra. Iar acest lucru este valabil si pentru dispozitivele care urmeaza sa fie lansate.

Pur-si-simplu-destept-Tehnologia-Twin-Pack

Pur si simplu destept: Tehnologia Twin-Pack

18V sau 36V? De ce nu ambele? Cu tehnologia Twin-Pack, un singur tip de acumulator este suficient pentru ambele clase de tensiune. Pentru aplicatiile care necesita mai multa putere, combinati pur si simplu doi acumulatori de 18V intr-o singura unitate de 36V.

Serviciul pentru clienti Einhell poate fi contactat direct. Ne ocupam de solicitarile dumneavoastra de informatii despre produse, piese de schimb si reparatii.Va sprijinim cu toate intrebarile legate de produsul dumneavoastra - inainte, in timpul si dupa achizitie.

Recenziile clientilor

Einhell nu se asigura ca recenziile publicate provin de la consumatori care au utilizat sau achizitionat efectiv bunurile sau serviciile, cu exceptia cazurilor de "Achizitie verificata".